Multidisciplinaire praktijk


voor kinderen en volwassenen
 
 
 

Els Vandervaeren  
 

Loopbaancoach, erkend door Better Minds Coaching en door de VDAB.

0477/62.01.59


Els heeft meer dan 15 jaar ervaring in een farmaceutische en cosmetische productieomgeving. Tijdens haar loopbaan zette ze voornamelijk in op methodes om haar medewerkers te motiveren en ervoor te zorgen dat deze optimaal konden samenwerken, naast het zorgen voor een optimale work-life integratie. Thema’s die haar zodanig prikkelden, dat ze hier op zelfstandige basis haar steentje in wou bijdragen.

Met een master biomedische wetenschappen en opleidingen tot Reiss Motivation Profile® master, veerkracht- en loopbaancoach is Els in staat om gevoel en psyche, ratio en wetenschap met elkaar te verbinden in de zoektocht naar duurzame verandering. De rode draad in haar coachings is intrinsieke motivatie.

Els heeft een warme en zachte aanpak en is echt met je begaan. Ze straalt rust uit en neemt je vraag ter harte. Ze heeft een goed onderbouwd inzicht waarom intrinsieke demotivatie je mentaal kan uitputten. Vanuit haar professionele en persoonlijke ervaring, reikt ze praktische handvatten aan om met meer goesting in het leven te staan en keuzes te maken die jou duurzaam kunnen motiveren.


 

Melkerijweg 9 B
2240 Zandhoven
Tel : 03/295.15.00
Fax : 03/295.15.09
info@therapiecentrum-zandhoven.be